fredag 28. januar 2011

VM i sparkstøtting

Lokalavisene har i forkant av VM i sparkstøtting publisert en del innlegg fra ivrige deltagere både fra Hurdal og nabobygda Nannestad. I Nannestad er det "United Bjørsokt´n downhill sparkstøttingteam" som har vært mest fremme i lyset, og i Hurdal er det laget "Fryktløse frøkner" som har frontet de lokale deltakerne.
Siste innslag var fra Sør Afrika hvor Bjørsokt´n har ligget i treningsleir på savannen med medbrakt sparkstøtting.
Siden det nå bør komme et tilsvar fra de Fryktløse tenkte jeg å tilby noen elgbilder jeg tok forleden: Tittelen bør hete noe slikt som: "Fryktløse frøkner" advarer Bjørsokt´n mot tjuvtrening i VM-traseen før det store mesterskapet. I samarbeid med elgstammen i Minneåsen er det lagt ut vakt i vegkanten som slår til så snart de kjenner den minste ferten av Bjørsokt´n blod langs løypa.

Her ligger elgkua Cecilia klar bak snøbrauta i lav ferdigstilling......

........ved den minste antydning av lukt fra utenbygds blod går kua opp i høy ferdigstilling ...


.... for så å spinne fram i vegbanen rett foran Bjørsokt´n ekvipasjen ............

For de som ikke kjenner til slagstyrken til Cecilia vil jeg vise til et bilde fra Hurdalssjøen forleden, hvor sparringspartneren til dama fikk seg en skikkelig omgang. Her skal virkelig Bjørsokt´n gutta få noe å bryne seg på!2 kommentarer:

 1. Veldig morsomt innlegg og utrolig bra skrevet! Vi damene i Fryktløse Frøkner syns du burde sende det inn til Romerikes Blad!
  Mange fine blinkskudd med kamera :)

  Hilsen Jona Rønning

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig kommentar Jona :-)

  Mvh Bjørn

  SvarSlett